Ethereums evige byttevolum krasjer som topp Altcoin fortsetter å ligge bak Bitcoin

Ethereums evige byttevolum har krasjet 56 prosent de siste fire dagene, ifølge IntoTheBlock-data.

Spesielt falt den kraftige nedgangen etter at den nådde 2020-høyden på 6,3 milliarder dollar.

Binance og Huobi utgjør tilsammen over 46 prosent av det kumulative volumet.

Handelsinteressen for Ethereum avkjøles

I motsetning til derivater, som futures og opsjoner, har evigvarende bytter – som først ble introdusert av den urolige BitMEX-børsen – ingen utløpsdatoer.

Dette er aldri leverte futureskontrakter som gjør det mulig for handelsmenn å gå lenge eller kort på en bestemt kryptovaluta med innflytelse.

Som rapportert av U.I dag nådde Ethereums evige bytte en ny heltidshøyde på BitMEX 14. august. Produktet anses allment å være ansvarlig for korreksjonen på 60 prosent som fant sted kort tid etter noteringen.

Tilbake i august lanserte slike børser som Immediate Edge til og med evigvarende bytter knyttet til indeksene til tokens fra det desentraliserte finansøkosystemet.

Etter at den spekulative gløden hadde avkjølt, begynte handelsmenn å miste interessen for Ethereum og DeFi-tokens.

Ethereum blir bedre enn Bitcoin

Bitcoins evige volum har tatt en enda brattere nedgang på 70 prosent (fra $ 8,07 milliarder 21. oktober til 2,38 milliarder dollar 26. oktober).

Imidlertid viser den ledende kryptovalutaen betydelig mer styrke enn den nærmeste utfordreren for sent.

Det siste Ethereum-rallyet ble ledet av Bitcoin, noe som blir tydelig når man tar en titt på den voksende dominansen som står som sin høyeste måned på 61,4 prosent, viser CoinMarketCap-data.

Bitcoin sitter igjen i førersetet. Etter å ha tatt ut 2020-høyden, er den nok en gang i det grønne i dag med en 1,57 prosent opptur. I mellomtiden er Ethereum nede i 0,92 prosent og klamrer seg fast på $ 400-nivået.