Bitcoin News Today – Otsikot 16. syyskuuta

  • Jim Cramer saattaa sijoittaa yhden prosentin nettovarallisuudestaan Bitcoiniin
  • Miljardi sijoittajat ja monen miljardin dollarin julkiset yritykset eivät harkitse pitkien positioiden avaamista Bitcoinissa
  • Cramer sanoi, että Bitcoin on vaarallinen, minkä vuoksi Bitcoin on houkuttelevampi

Bitcoin News Today – Jim Cramer – CNBC Mad Moneyin isäntä aikoo sijoittaa prosentin nettovarallisuudestaan Bitcoiniin, koska “kulta on vaarallista”. Kuuluisa sijoittaja vertaili kultaa ja Bitcoinia ja totesi inflaation suojaamisen tärkeyden. Anthony Pomplianon kanssa julkaistussa podcastissa CNBC Mad Host sanoi, että hän “ottaa kuvan tällä prosentilla”.

Siitä lähtien, kun Bitcoin nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen vuonna 2017, Bloomberg, CNBC ja institutionaaliset analyytikot ovat olleet erittäin kriittisiä digitaalisen valuutan suhteen. Monet sanoivat, että digitaaliset valuutat olivat huijauksia, Ponzi-järjestelmiä tai kestämättömiä. Tämä kertomus otti kuitenkin toisen suunnan huhtikuussa 2019, kun digitaalinen valuutta toipui 4 000 dollarin matalasta.

Jim Cramer saattaa sijoittaa 1% verkostostaan Bitcoiniin

Monet sijoittajat pitävät turvasatamia, kuten kultaa, suurena suojana inflaatiota vastaan. He eivät kuitenkaan sijoita tällaisiin varoihin odottaessaan valtavaa tuottoa. Podcastissa Cramer sanoi olevansa kiinnostunut BTC: stä, koska se on osoittanut kykynsä nousta arvoon ja toimia samalla suojana inflaatiota vastaan. Hän sanoi:

“Tarkoitan, että ihmiset puhuvat siitä, että salaus hakkeroidaan tai mitä tahansa. Tiedätkö mikä on todella huono? Silloin kun lapsesi eivät löydä kultaasi. Ja se ei ole muuten epätavallista. Joten siksi olen sitoutunut omistamaan salauksen, koska pelkään valtavaa inflaatiota, eikä minulla ole [mitään]. Kulta tekee kunnossa, talot pärjäävät, ne pitävät minut juoksemassa paikallaan. Ajatus todella ansaita rahaa, hyvin pyhä lehmä, otan kuvan 1 prosentilla. ”

Cramer ei ole ainoa, joka haluaa avata pitkiä positioita Bitcoinissa

Vaikuttaa siltä, ​​että CNBC Mad Host ei ole ainoa, joka harkitsee pitkän position avaamista BTC: ssä. Miljardierisijoittajat, kuten Paul Tudor Jones, sekä monen miljardin dollarin julkiset yritykset ovat alkaneet sijoittaa digitaalivaluuttaan.

Äskettäin Michael Saylor – MicroStrategyin toimitusjohtaja – sanoi, että yhtiöllä on nyt 38250 Bitcoinia. Nykyisen BTC-hinnan perusteella panoksen arvo on noin 413,1 miljoonaa dollaria. Toimitusjohtaja sanoi:

“14. syyskuuta 2020 MicroStrategy sai päätökseen 16 796 bitcoinin hankinnan kokonaishinnalla 175 miljoonaa dollaria. Tähän mennessä olemme ostaneet yhteensä 38 250 bitcoinia kokonaishinnalla 425 miljoonaa dollaria, sisältäen palkkiot ja kulut. ”

Kulta on vaarallista, sanoo Crammer

Crammer ilmaisi äskettäin huolensa kullan varastoinnista. Haastattelun aikana hän sanoi, että kulta on vaarallista lapsille pitää, ja tämä tekee BTC: stä houkuttelevamman. Hän sanoi:

“He eivät koskaan ymmärrä kultaa. Ja syy siihen, etteivät he koskaan ymmärrä kultaa, ovat sitä mieltä, että kulta on vaarallista.Se on vaarallista, koska se voidaan varastaa, se on vaarallista, koska he eivät halua poistaa sitä kiellosta.